Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Monday, December 26, 2011

Makeup Tutorial : Glamourous Look (My Style)



Hai Ladies.. selamat malam.. lama dah tak update pasal tutorial makeup kan.. hahaha bukan apa.. tenet slow tahap gaban.. nak up video ke you tube amek masa.. 3 kali upload asek fail je.. so kali ni dah success boleh la korang layan ye..

So the look macam kat bawah ni la.. blue sket.. ehehehe.. enjoy ya..







Ni videonya.. boleh add daku kat fesbuk kalo nak sembang² ya.. HAZLINA SHAHREL



Lagi tutorial boleh klik sini : MAKEUP VIDEO TUTORIAL

Booking me now!!
Mobile : 6 013 312 7495
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Monday, November 21, 2011

Makeup Tutorial - Simple Night Look By Me

Hello beautiess.. bzkah dah petang² nih.. jom rehat² sambil layan tutorial.. kali ni nak up pasal night makeup.. Tuk amatur ni kira step paling cincai ku bagi.. kalo dah pro tu jgn le pertikai kan ye.. kang bg teknik pro² kang tak faham pulak dorang..
Ulang tayang le video ni smpi korang boleh follow yer.. apa² nak tanya boleh je contact kat fesbuk.. hahaha.. nak lg best jom masuk kelas.. kikikiki.. selamat mencuba...



Gambar ni di snap guna camera henpon je... sbb bateri camera kong plak lepas tutorial siap di rekod.. haih.. ampun yer.. kalo tak berapa terang...





For foundation apply refer video ni.. and anything tak faham do comeback ya..
Gud luck!



Booking me now!!
Mobile : 6 0133127495
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Saturday, July 2, 2011

Makeup Photoshoot - Ecar Nazrin (For SDS Contest)









Alhamdulillah she wont 1st prize. The gift about rm2k++ .. happy for her.. tahniah kak!

Booking me now!!
Mobile : 6 017 223 7993
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://wideliastore.blogspot.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Tuesday, June 14, 2011

Tuesday, June 7, 2011

Thursday, April 28, 2011

Makeup Nikah Shikin












Majlis pernikahan berlangsung di Masjid Shah Alam

Booking me now!!
Mobile : 6 017 223 7993
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://wideliastore.blogspot.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Monday, April 11, 2011

Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.