Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

8/4/2017 - Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Monday, November 21, 2011

Makeup Tutorial - Simple Night Look By Me

Hello beautiess.. bzkah dah petang² nih.. jom rehat² sambil layan tutorial.. kali ni nak up pasal night makeup.. Tuk amatur ni kira step paling cincai ku bagi.. kalo dah pro tu jgn le pertikai kan ye.. kang bg teknik pro² kang tak faham pulak dorang..
Ulang tayang le video ni smpi korang boleh follow yer.. apa² nak tanya boleh je contact kat fesbuk.. hahaha.. nak lg best jom masuk kelas.. kikikiki.. selamat mencuba...



Gambar ni di snap guna camera henpon je... sbb bateri camera kong plak lepas tutorial siap di rekod.. haih.. ampun yer.. kalo tak berapa terang...





For foundation apply refer video ni.. and anything tak faham do comeback ya..
Gud luck!



Booking me now!!
Mobile : 6 0133127495
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
YM : cinderella_semalam
Skype : hazlinashahrel
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

2 comments:

~Nana BamBam~ said...

comel la akk ni :)

Hazlina Shahrel said...

nana : terima kasih.. hihihi malu plak akak.. :P

Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.