Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

8/4/2017 - Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Wednesday, June 27, 2012

Makeup Tutorial : Simple Smokey Look

Hai jumpe lagi dlm tutorial makeup.. kali ni nak tunjuk cara makeup smokey eyes yg paling simple. Since ramai kata kalo mekap smokey eyes ni mata nmpk lebam. Hahaha.. ekceli kene betul blend supaya mata tak nampak mcm pelik.. Dan ramai jgk yg takut sebenarnya nak main warna.. lebih-lebih lagi warna hitam..







Okla ramai yg kengkawan ku jenis yg malu-malu kucing.. so macam takut-takut ler kan nak pakai over.. kat sini ku tunjuk yg paling simple.. (for those yg experience jangan le komen over-over ye.. video ni khas tuk mereka yg jenis pemalu dan tak suka makeup yg keterlaluan.. so ada byk step yg ku skip tuk tidak ‘menakutkan’ mereka ini yg nnt kata SUSAHNYA NAK MEKAP!.. okeyyy)
So ready semua… hehehee.. description barang semua bleh tgk kat bawah video ye.. malas plak nak edit video byk² kali.. pape cadangan dan maklumbalas meh la kongsi…







Base – Missha BB cream
Fondesen – Loreal True Macth Code N3
Concealer – Naturactor 151
Loose Powder – Naturactor Code 51
Eye Brow – Cap Ayam
Eyeshadow - Cap Ayam
Eyeliner – Elianto Black Color
Mascara - Elianto
Blusher – MAC
Lipstik – Elianto

Booking me now!!
Mobile : 013 312 7495 / 017 257 9483
Email : hazlinashahrel@wideliabeauty.com
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com/

No comments:

Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.