Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

8/4/2017 - Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Thursday, September 26, 2013

Tuesday, September 24, 2013

Makeup Photoshoot Raya Kak Irene







Booking me now!!
Mobile : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com

Makeup Bertandang Adilla




Booking me now!!
Mobile : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com

Makeup Bersanding Adilla







Lokasi majlis di Kamoung Kerunai Gerik, Perak

Booking me now!!
Mobile : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com

Kelas Makeup Di Penang November 2013



Salam gojess.. yang nak sertai kelas makeup di penang boleh inbox / whatsapp lina 0172579483 full name dan ic serta no hp korang ye. Seat limited. Yang nak sgt belajar dan tanya kelas makeup ni sila cepat2 buat pendaftaran. Fee masih RM200.. ada gift eyeshadow pallet serta sijil. Belajar makeup dari asas dan akan di perkenalkan teknik gam kening serta cara dapatkan mata dengan warna2 eyeshadow yang meletops!.. so jgn tunggu lagi. cepat.. Deposit diperlukan untuk pendaftaran.

Date : 02 November 2013 (Sabtu)
Lokasi : Sekitar bandar Georgetown (tgh dptkan confirmation hotel)
Fee Deposit : RM50


Untuk fanpage fb boleh klik sini ----> http://facebook.com/wideliabeauty

 Lots Of Loves Kisses!
Hazlina Shahrel @ Queen Of Widelia
Booking me now!!
Mobile : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Blogshope : http://areils21.ads4mall.com
Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.