Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

8/4/2017 - Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Tuesday, April 29, 2014

Kelas Makeup Bridal Johor Bahru (Model - Demo Class)


Kening tak cukur. Menggunakan teknik gam.
Pic taken by Nikon Coolpix
No Editing


Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Tuesday, April 22, 2014

Kelas Makeup Personal Di Taman Medan Petaling Jaya

Hi girls..
Kelas makeup personal come back!!!

Jom belajar makeup tuk upgrade personal look dan grooming diri kita.  Sampai bila nak tgk orang lain je cantik.. tak susah sebenarnya nak makeup ni.. yang penting kita nak buat.
Bila kita cantik secara tak langsung self confident kita pun tinggi.. apatah lagi kalo yg bekerjaya dan selalu berhubung dengan orang ramai kan.. bila cantik org tgk pun murah rezeki kita.. insyallah...

Bagi yang berminat boleh whatsapp lina atau viber di 0172579483.

Pada 18 Mei 2014, Ahad..
Kelas ni yuran dikenakan RM150
Deposit RM50 utk book seat. Terhad tau.  Sbb lina nk semua student lina boleh praktikal dgn sempurna..

Jom daftar..
♥♥♥

Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.