Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Monday, June 30, 2014

Kelas Asas Makeup - Promo Raya 2014 (Taman Medan Petaling Jaya)

Yeayy..!!! atas permintaan lina buat jgk la kelas makeup ye utk gojes² melaram time raya. Jom..!! kelas basic ini akan lina ajar cara makeup paling praktikal.. tahan lama insyallah.. serta kekemasan dlm makeup dan yang paling penting cara merias kening yg paling simple tapi KEMAS!!! teknik gam jgk turut di ajar. di samping itu lina akan beri tutorial hijab secara percuma..!!!!!! jom jgn tunggu.. terhad pada 15 org terawal je dgn harga yang MENJUNAM BEST!!! Sijil kehadiran akan turut di berikan..!!!

Fee : RM 120
Date : 19 Julai 2014 (Sabtu) Jam 11 pagi - 4 ptg
Lokasi : Mayyuna Studio Taman Medan Petaling Jaya


NOTA : SILA BAWA ALATAN MAKEUP SENDIRI. Kelas makeup ini kelas asas.. jadi bawa je apa yg korang ada.. lebih praktikal sbb lepas kelas boleh keep on praktis..
Bawa tuala muka, cermin dan buku nota ye...!!
Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Monday, June 23, 2014

Makeup Sanding Siti Zubaidah - 21 June 2014










Picture taken by Nikon Coolpix (TANPA EDITING)

Makeup Sanding Siti Zubaidah di Prescott Hotel Kajang.
Kening Tidak Cukur.. hanya menggunakan teknik gam.
Busana oleh Butik Planet Pengantin
Mahukan pakej lengkap busana dan pelamin boleh singgah sini..
Untuk tempah lina makeup melalui Butik Planet Pengantin sila inform owner pn Nurul ye.. :)

Untuk booking makeup whatsapp 0172579483

Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Makeup Nikah Raihan - 21 June 2014












Makeup Nikah Raiham di Lembah Pantai.
Kening Tidak Cukur.. hanya menggunakan teknik gam.
Untuk booking makeup whatsapp 0172579483

Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

Saturday, June 14, 2014

Model Kelas Makeup - Wani ( 1 June 2014 )

Teaser utk demo makeup class hari ni.. 
Kening menggunakan teknik gam.

Lokasi di Shah Alam Seksyen 22 (berhampiran kilang gula csr bayu 3)

Monday, June 2, 2014

Makeup Sanding Ila 01 Jun 2014







Picture taken by Nikon Coolpix (TANPA EDITING)

Makeup Sanding di Bandar Teknologi Kajang.
Kening Tidak Cukur.. hanya menggunakan teknik gam.
Busana oleh Butik Planet Pengantin
Mahukan pakej lengkap busana dan pelamin boleh singgah sini..
Untuk tempah lina makeup melalui Butik Planet Pengantin sila inform owner pn Nurul ye.. :)

Untuk booking makeup whatsapp 0172579483

Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com/
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty
Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.