Kelas Makeup Notice Board

Hai gojes!!!! Kelas basic makeup dibuka now!!

Tarikh pilihan dan lokasi :

Puncak Alam, Selangor

THIS IS MAKE UP CLASS BASIC. DEMO & PRATIKAL. TAK PERLU BAWA MODEL..

YANG LAIN KAMI DAH SEDIAKAN. SO KORANG JUST DATANG AND MAKE SURE READY KAN DIRI SEBAB KORANG AKAN JD CANTIK LEPAS KELAS.

Whatsapp lina 0172579483 utk daftar

Kelas private 1 to 1 (Advanced) juga dibuka.. whatsapp lina utk detail ye..


Saturday, November 7, 2015

Kelas Makeup BASIC TO BRIDAL


Kening dan solekan mata adalah senjata utama dlm sebuah karya makeup.. kalo 2 perkara ni tak kemas pakai la apa pun high end products hasilnya tetap tak menarik...

Jom belajar dan tekan kan teknik ni dalam mengasah skill makeup uolls. Tak kira la utk guna sdnr atau nk mekap org asas kene kukuh.. basic kene mantap..

jom masuk kelas.. lina akn guide..

Kelas Makeup BASIC TO BRIDAL
Pada : December 2015 (Open Date)
Lokasi : Saujana Prima, Kajang
Jam : 12tgh hari hingga selesai
Fee : RM 450
Pendaftaran : Full settlement required.
Kelas 1 to 1
Class Demo + Hands On (Advanced Class)
Sijil diberikan, alatan makeup di pinjamkan dan bawa buku nota.


Whats’app 0172579483 utk detail dan daftar.

Booking me now!!
Mobile SMS / Whatsapp : 017 257 9483
Web Gallery : http://www.wideliabeauty.com 
Facebook : www.facebook.com/wideliabeauty

No comments:

Makeup Services :
Bridal/Wedding, Engagement, Photoshoot, Event/Dinner, Day/Night, Personal - Advance Makeup Class
Other Services :
Wedding Packages, Facial Treatment, Small - Medium Catering
Semua pengantin dan pelanggan yang telah atau akan memilih Wideliabeauty untuk di tatarias, Wideliabeauty.com memiliki hak ekslusif untuk menyiarkan gambar tatarias tersebut dimana-mana ruang iklan bagi tujuan mempromosikan perkhidmatan kami. Bagi yg mahu menggunakan gambar kami, semua salinan gambar haruslah di kreditkan kepada WIDELIA untuk mengelakan berlaku nya hak penyalinan tanpa kebenaran. Harap maklum.